Kitwerk Binnen Particulier

Vakmanschap staat bij ons voorop!

Het mooi afwerken van verbouwingen en renovaties staat of valt met goed kitwerk. Lelijke naden en slecht kitwerk wil natuurlijk niemand in zijn/haar huis.  Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken en kitten van badkamers, keukens en uw verfwerk in de rest van de woning. Wij zorgen altijd voor de beste afwerking met het mooiste resultaat. Hiermee wordt uw verbouwing of renovatie pas echt af! Een kroon op het werk.

Read More

Renovatie

Goede communicatie is van groot belang. Wij leveren ons meeste werk af met als motto; in 1 keer goed!

Voegen en/of afdichtingen in bestaande projecten, die niet meer aan de hedendaagse eisen voldoen kunnen problemen veroorzaken zoals lekkages. Hierdoor ontstaat vaak slijtage aan constructies van oudere gebouwen. Specialisme is een vereiste voor het vervangen van deze voegen en/of afdichtingen. Er moet vooraf  worden bekeken of de oude detaillering klopt, is dit het geval dan kunnen eventueel de voegen en/of afdichtingen vervangen worden of er kan voor een ander type afdichting gekozen worden. Dit gaat uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever(s). Wanneer de werkzaamheden uitgevoerd worden, is een goede communicatie tussen onze mensen en de klant van groot belang. Liever in 1 keer goed geleverd is ons motto. Door de jarenlange ervaring zijn wij in […]

Read More

Diverse projecten

Van ziekenhuizen tot zorginstellingen. Wanneer vakwerk nodig is weten de diverse instellingen ons al ruim 30 jaar lang te vinden.

Naast de woningbouw (nieuwbouw en renovatie) verzorgen wij ook specialistisch kitwerk in ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierbij kunt u denken aan het kitten van nieuwe en bestaande operatiekamers en. Daarnaast verzorgen wij ook de kitafdichtingen aan de buitenzijdes van de gebouwen.

Read More

Buitenwerk Particulier

Renovatiewerk aan de buitenkant van uw woning vraagt specialistische vaklui. Vraag ons voor een vrijblijvende offerte.

Niet alleen voor uw binnen werkzaamheden maar ook voor uw buitenwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan dilatatie in uw gevel, het afkitten van uw balkon en ander buiten kitwerk rond uw woning.

Read More

Hoe wij werken

Omdat wij goed begrijpen dat u wel iets anders te doen heeft dan overal offertes en voorwaarden op te vragen kunt u hieronder lezen hoe wij werken en wat u van ons kunt verwachten.

STAP 01
U neemt contact met ons op via email, telefoon of via onze website
STAP 02
Wij komen vrijblijvend langs om de situatie op te nemen en zodoende een goede inschatting te kunnen maken van de uit te voeren werkzaamheden.
STAP 03
Wij brengen een vrijblijvende offerte uit welke u makkelijk via email kunt accepteren.
STAP 04
Na uw akkoord starten wij in overleg onze werkzaamheden. Nadat wij onze werkzaamheden hebben afgerond leveren wij netjes en samen met u het werk op. Wij gaan pas weg wanneer u volledig tevreden bent.